SAAR. connects

Is het een luxe dat er iemand is die van alles voor je regelt? Een cadeautje? Of is het eigenlijk gewoon noodzaak? Ik denk beide; het creëert ook rust, wat op zich al een cadeautje is, en het brengt structuur. Je kunt weer werken AAN je bedrijf in plaats van ER IN.

Ondersteuning van organisaties en ondernemers op afstand.

Sommige ondernemers vinden dat je fysiek samen moet zijn in een ruimte om goed te kunnen samenwerken, maar dat is echt niet noodzakelijk. Het is wel erg prettig om af en toe eens bij te praten onder het genot van een kop koffie bijvoorbeeld. Maar flexibiliteit, bereikbaarheid (en bereidbaarheid) van beide kanten zijn erg belangrijk voor een goede samenwerking op afstand. Vanuit ons eigen kantoor nemen we je systemen over en werken alsof we naast je in de kamer zitten. 

Een gecombineerde functie van Personal en Virtual Assistant is uiteraard mogelijk. Met een PA/VA kun je je meer bezig houden met strategische zaken in plaats van bezig zijn met de uitvoerende taken…. dus wat houdt je tegen?  

De social media wordt door ons bijvoorbeeld op afstand gedaan, net als uw agenda- en email beheer, administratie etc. 

SAAR. Verbindt

Wij vertellen je graag over de diverse mogelijkheden die wij met SAAR. kunnen bewerkstelligen.

Netwerken is voor ons zeer belangrijk en dus ook voor onze klanten. Wij organiseren elke 2 maanden onze eigen, succesvolle, netwerkborrel bijvoorbeeld. Daarnaast hebben wijeen aantal (online en offline) “tools” tot onze beschikking waar wij onze klanten graag van laten profiteren. Vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier.

Wat vinden onze klanten?