SAAR. connects

Is het een luxe dat er iemand is die van alles voor je regelt? Een cadeautje? Of is het eigenlijk gewoon noodzaak? Ik denk beide; het creëert ook rust, wat op zich al een cadeautje is, en het brengt structuur. Je kunt weer werken AAN je bedrijf in plaats van ER IN.

Ondersteuning van organisaties en ondernemers op afstand.

Sommige ondernemers vinden dat je fysiek samen moet zijn in een ruimte om goed te kunnen samenwerken, maar dat is echt niet noodzakelijk. Het is wel erg prettig om af en toe eens bij te praten onder het genot van een kop koffie bijvoorbeeld. Maar flexibiliteit, bereikbaarheid (en bereidbaarheid) van beide kanten zijn erg belangrijk voor een goede samenwerking op afstand. Vanuit mijn eigen kantoor neem ik je systemen over en werk met je alsof ik naast je in de kamer zit.

Een gecombineerde functie van Personal en Virtual Assistant is uiteraard mogelijk. Met een Personal en/of Virtual Assistant kun je je meer bezig houden met strategische zaken in plaats van bezig zijn met de uitvoerende taken…. dus wat houdt je tegen?

De social media wordt bijvoorbeeld op afstand gedaan, net als je agenda- en email beheer, administratie etc.

SAAR. Verbindt

Ik informeer je graag over de diverse mogelijkheden.

Netwerken is voor mij zeer belangrijk en dus ook voor mijn klanten. Ik organiseer elke 2 maanden een succesvolle, gezellige en waardevolle netwerkborrel bijvoorbeeld. Daarnaast maak ik gebruik van aantal (online en offline) “tools” tot waar ik mijn klanten graag van laat profiteren.

Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier.

Wat vinden onze klanten?