Wij zijn jouw Personal- of Virtual Assistant als je zoekt naar: een gestructureerde organisator, iemand die goed (begrijpend) kan luisteren, iemand die praktisch en gestructureerd is, iemand die je kan vertrouwen, een professional, een ontzorger, een zelfstandige, – en harde werker en vooral met verstand van zaken.

Je kunt ons inhuren op uurbasis, strippenkaart- of projectbasis (in overleg).

De gewerkte uren worden bijgehouden in een urenregistratie systeem en je ontvangt maandelijks een urenoverzicht. Facturering vindt plaats op elke 1e dag van de maand.

Neem contact met ons op en we kunnen in een persoonlijk gesprek (live, skype.) vrijblijvend bespreken wat wij kunnen bieden om jouw de tijd weer terug te geven die je tot nu toe hebt gemist! Tenslotte kun je jouw tijd maar één keer investeren.

Uurtarief:

  • € 65,00 excl. 21% BTW

Strippenkaart (3 maanden geldig):

  • 5 uur / € 315,00 excl. 21% BTW
  • 10 uur / € 599,00 excl. 21% BTW
  • 15 uur / € 905,50 excl. 21% BTW
  • 20 uur / € 1.150,00 excl. 21% BTW
  • Meer uren –> tarief in overleg

Projectbasis (meer uren per week, minimaal 1 dagdeel):

  • Tarief in overleg

Reiskosten

  • € 0,19 per km

Wil je een evenement in je bedrijf of voor je team organiseren en heb je hulp nodig? Dan ben je bij SAAR. aan het juiste adres. Samen met jou kijken we naar de beste manier van inrichten van uw event.

Wij denken met je mee, adviseren, plannen, begeleiden, organiseren en verzorgen de totale uitvoering van jouw evenement. Maar wij zijn er ook als je advies nodig hebt, een luisterend oor, een sparringpartner.

In het voortraject bespreken we grondig wat de wensen zijn. Het project of de opdracht wordt vervuld en na afronding evalueren we het afgelopen traject en sluiten pas af als alles 100% naar wens is van de opdrachtgever.

De onderscheidende factor is de persoonlijke benadering. Wij luisteren eerst naar de wensen vanuit de opdrachtgever of goed signaleren wat er in de markt gebeurt en kansen zien (en grijpen) en dan pas actie nemen. Geen standaard dus, iedereen en iedere situatie is anders.

Wil je weten of SAAR. het onderscheid kan maken voor jouw bedrijf of voor jou persoonlijk? Neem dan contact op met ons, neem de proef op de som en laten we samen kijken of we kunnen samenwerken.