Ik ben jouw Personal- of Virtual Assistant als je zoekt naar: een gestructureerde organisator, iemand die goed (begrijpend) kan luisteren, iemand die praktisch en gestructureerd is, iemand die je kan vertrouwen, een professional, een ontzorger, een zelfstandige, – en harde werker en vooral iemand met verstand van zaken.

Neem contact met mij op en we bespreken in een persoonlijk gesprek (live, skype) wat ik jou kan bieden om je weer te laten werken AAN je bedrijf en de tijd en focus weer terug te geven die je tot nu toe hebt gemist! Tenslotte kun je jouw tijd maar één keer investeren.

Maand pakketten

Voor vaste terugkerende werkzaamheden. In het adviesgesprek bespreken we de wensen en behoeftes van de klant zodat we een goed beeld krijgen welk pakket past bij de klant. Genoemde taken zijn als voorbeeld, deze kunnen afwijken per klant. Alle prijzen zijn excl. 21% btw

KOSTENLOOS ADVIESGESPREK

 

startup
€928,00
Incl. 16 uur (4 uur per week)

Ondersteunende taken als:

Wekelijkse blog schrijven
Social Media (1 kanaal)
Agenda- en emailbeheer
premium
€1370,00
Incl. 24 uur (6 uur per week)

Vaste terugkomende (grotere) taken als:

Vaste taken uit handen nemen
Social Media beheer + content (max. 3 kanalen)
Website beheer
perfect fit
€1760,00
Incl. 32 uur (8 uur per week)

Combinatie van terugkerende structurele taken:

Zelfstandig voeren administratie/ secretariaat
Opzet nieuwsbrief
Projectmanagement

Flex-abonnement

Voor eenmalige projecten of “af en toe” werkzaamheden. Wil je eens proefdraaien met een VA/PA of heb je af en toe werkzaamheden? Start dan met een zgn. flex-abonnement. De afgenomen uren zijn 3 maanden geldig. Ook handig voor eenmalige projecten, als organisatie bedrijfsfeest of congres of projecten met een “kop en staart”. Alle prijzen zijn excl. 21% btw

 

5 uur
€295,00
Kleine, korte taken
Agenda- en emailbeheer
Notuleren
10 uur
€575,00
Grotere taken/projecten
CRM bijhouden
Wekelijkse blog schrijven
20 uur
€1050,00
Eenmalige projecten als organisatie congres o.i.d.
Vaste taken uit handen nemen
Website beheer

Wil je een evenement in je bedrijf of voor je team organiseren en heb je hulp nodig? Dan ben je bij SAAR. aan het juiste adres. Gezamenlijk kijken we naar de beste manier van inrichten van jouw event.

Ik denk met je mee, adviseer, plan, begeleid, organiseer en verzorg de totale uitvoering van jouw evenement. Maar ik ben er ook als je advies nodig hebt, een luisterend oor of een sparringpartner.

In het voortraject bespreken we grondig wat de wensen zijn. Het project of de opdracht wordt vervuld en na afronding evalueren we het afgelopen traject en sluiten pas af als alles 100% naar wens is van de opdrachtgever.

De onderscheidende factor is de persoonlijke benadering. Ik luister eerst naar de wensen vanuit de opdrachtgever of signaleer wat er in de markt gebeurt, grijp kansen en neem actie. Geen standaard dus, iedereen en iedere situatie is anders.

Wil je weten of SAAR. het onderscheid kan maken voor jouw bedrijf of voor jou persoonlijk? Neem dan contact op, neem de proef op de som en we kijken samen of gaan samenwerken.