Ik ben jouw Personal- of Virtual Assistant als je zoekt naar: een gestructureerde organisator, iemand die goed (begrijpend) kan luisteren, iemand die praktisch en gestructureerd is, iemand die je kan vertrouwen, een professional, een ontzorger,  een zelfstandige, – en harde werker en vooral met verstand van zaken.

De gewerkte uren worden bijgehouden in een urenregistratie systeem en je ontvangt maandelijks een urenoverzicht. Facturering vindt plaats op elke 1e dag van de maand.

Neem contact met mij op en we bespreken in een persoonlijk gesprek (live, skype) wat ik jou kan bieden om de tijd en focus weer terug te geven die je tot nu toe hebt gemist! Tenslotte kun je jouw tijd maar één keer investeren.

Met ingang van 1 januari 2020 vervalt het losse uurtarief. Hier komt een abonnement – vaste werkzaamheden – of strippenkaart – onregelmatig werk – voor in de plaats.

  Strippenkaart (3 maanden geldig)

  • 5 uur / € 315,00 excl. 21% BTW
  • 10 uur / € 599,00 excl. 21% BTW
  • 15 uur / € 905,50 excl. 21% BTW
  • 20 uur / € 1.150,00 excl. 21% BTW

  Wil je een evenement in je bedrijf of voor je team organiseren en heb je hulp nodig? Dan ben je bij SAAR. aan het juiste adres. Gezamenlijk kijken we naar de beste manier van inrichten van jouw event.

  Ik denk met je mee, adviseer, plan, begeleid, organiseer en verzorg de totale uitvoering van jouw evenement. Maar ik ben er ook als je advies nodig hebt, een luisterend oor of een sparringpartner.

  In het voortraject bespreken we grondig wat de wensen zijn. Het project of de opdracht wordt vervuld en na afronding evalueren we het afgelopen traject en sluiten pas af als alles 100% naar wens is van de opdrachtgever.

  De onderscheidende factor is de persoonlijke benadering. Ik luister eerst naar de wensen vanuit de opdrachtgever of signaleer wat er in de markt gebeurt, grijp kansen en neem actie. Geen standaard dus, iedereen en iedere situatie is anders.

  Wil je weten of SAAR. het onderscheid kan maken voor jouw bedrijf of voor jou persoonlijk? Neem dan contact op, neem de proef op de som en we kijken samen of gaan samenwerken.