Wat vliegt de tijd: vandaag is het 3 jaar geleden dat ik besloot mijn eigen bedrijf op te zetten. Hoe kom je tot zo’n besluit?

Vandaag, 3 jaar geleden dus, had ik een inspirerend gesprek met een lokale ondernemer die mij had benaderd via LinkedIn, of ik eens mee wilde kijken naar een plan wat hij op de plank had liggen en niet goed wist wat hij er mee kon doen. Dit was voor mij een ‘eye-opener’. Ik was er best trots op dat dit aan mij werd gevraagd en ging er wat meer over nadenken.

Binnen een week zat ik bij de Kamer van Koophandel, met plan en al! En op 1 mei 2016 was SAAR. officieel (zakelijk) her-/geboren!

Vandaag ben ik trots op wat ik heb neergezet, wat ik heb bereikt en wat ik heb geleerd en hoe dit mij ook persoonlijk heeft veranderd. Ik ben ook erg blij met alle superleuke, inspirerende ondernemers om mij heen waar, naast een prettige zakelijke relatie, ook mooie vriendschappen uit zijn ontstaan.

Vooral 2018 is voor mij een bijzonder jaar; het begon met een superleuke opdracht bij een Rotterdams bedrijf als Personal Assistant van de CEO en dat was het begin van de grote verandering. Ik gooide mijn hele bedrijf ondersteboven en ik merkte meteen een enorme shift! Mooie opdrachten die naar me toe kwamen, ondernemers die nog meer inspiratie gaven en ondernemers die mij inspirerend vonden 🙂 Hoe dankbaar en gelukkig kan ik zijn?

Die ondernemer van 3 jaar geleden en de eigenaar van die Rotterdamse organisatie van vorig jaar beseffen waarschijnlijk niet dat zij het verschil hebben gemaakt voor mijn start én voor de grote shift. Misschien kan ik het eens tegen ze zeggen.

Vandaag zeg ik DANK JE WEL tegen iedereen die mij zoveel hebben gegund, die mij hebben geinspireerd en hun waardering en respect hebben gegeven, waar ik nog meer van heb geleerd en die er echt voor mij ZIJN.

Mijn dromen zijn nu groter dan 3 jaar geleden, maar als je niet continue je eigen grenzen blijft verleggen dan blijf je beetje hangen en dat is niet echt mijn ding. En ook de nieuwe dromen ga ik verwezenlijken, let op mijn woorden!

Je toekomst verandert met elke keuze die je vandaag maakt.

Tip van mij: Laat je dromen nooit los, “keep your eye on the price”. Als je echt gelooft in jezelf en wat je anderen te bieden hebt, dan lukt het. Zeg eens hardop wat je dromen zijn, het zou zomaar kunnen dat er “iets” gebeurt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *