Ondersteuning van organisaties en ondernemers op afstand.

Als Business Organiser help ik ondernemers weer meer te kunnen werken AAN hun bedrijf in plaats van, of in ieder geval minder, IN het bedrijf.

Ik help ze als Personal Virtual Assistant meer grip te krijgen op hun to do lijst en agenda en meer focus en tijd te krijgen voor al die leuke dingen waar nu geen tijd voor is.

Ik heb al vele ondernemers ondersteund door de jaren heen en ik help niet alleen de ondernemer met groeien maar ik ben zelf ook gegroeid. Deze ondernemers inspireren mij enorm en ik krijg veel energie van hen.

Saar privé

Als ik niet aan het werk ben voor mijn opdrachtgevers, werk ik uiteraard AAN mijn eigen bedrijf door trainingen te volgen op diverse gebieden, één keer in de week met mijn businesscoach te sparren en ik probeer veel te lezen. Na een werkdag vind ik het heerlijk tot rust te komen met een glaasje water (als ik weer eens aan het lijnen ben) of een glas wijn (als ik het lijnen even naast me neerleg). Echt ontspannen kan ik het best door naar de ultieme guilty pleasure “First Dates” te kijken, of mijn favoriete series op de zogenaamde “vrouwenzender”. Koken is mijn andere hobby en ik vind het heerlijk om voor mijn partner en mijzelf en familie en vrienden een mooie maaltijd te bereiden.

In het weekend ontmoet ik graag vrienden voor een borrel of etentje, gewoon voor de gezelligheid maar ook om even bij te kletsen. Iedereen is altijd zo druk, af en toe moet je even loslaten.

Naast mijn partner, en poes Sophie, is mijn andere grote liefde: Portugal. En in het bijzonder de plaats Ferragudo in de Algarve. Tweemaal per jaar gaan wij daar naar toe en het plan is om er een tweede huis te hebben zodat we dit in eerste instantie kunnen verhuren en als we niet meer hoeven te werken daar permanent gaan wonen.

Wil jij ook meer werken AAN je bedrijf?

Vraag dan een gratis adviesgesprek aan.

Mijn slogan:

The only way is up

Wat vinden onze klanten?