Mijn Verhaal

Ik ben Sandra Westein en ik help ondernemers hun groei ambities te realiseren.

Mijn ondernemersreis startte op 1 mei 2016; de  dag dat ik bij de Kamer van Koophandel mijn bedrijf registreerde. Toen nog onder de naam SAAR. Ondernemen met Passie. Nou, als er iets vaag is dan was het die naam wel, want “wat doe jij nou eigenlijk” was altijd de vraag als ik bij een netwerkkoffie of borrel aanwezig was.

Dat kon dus echt beter! Het groeiproces begon.

In 2018, na een brainstormkoffiesessie met een collega-ondernemer kwam de naam Business Organiser ineens op tafel. En al voelde het meteen goed, ik bleef vasthouden aan SAARAchtergrond: SAAR is mijn geboortenaam en ik vind het een prachtnaam. Mijn ouders wilden mij graag Sandra noemen want vernoemen vonden ze maar niets. 

Vanaf het moment dat de naam van mijn bedrijf veranderde en ik had gesleuteld aan mijn positionering, marketing etc. begon het echt te lopen, zeg maar gerust rennen. Ik ben niet achterover gaan leunen natuurlijk. 

Die gave, leuke klanten stelden mij ook in staat te groeien met mijn bedrijf en andere keuzes te maken. Begin 2021 koos ik voor een nieuw logo, een nieuwe website, nieuwe kleuren voor mijn bedrijf, nieuwe foto’s – kortom een re-branding van mijzelf en mijn bedrijf. 

Door veel te investeren in mijn eigen groei, groeiden mijn klanten ook. Hierdoor bereikte ik mijn groeiplafond wat eerder dan verwacht. Na onderzoek en feedback van o.a. klanten en vanuit mijn persoonlijke omgeving, heb ik in 2022 het besluit genomen verder te gaan zonder de naam SAAR.! en als Your Business Manager.

Deze ervaringen en de resultaten die ik heb behaald met de keuzes voor de groei van mij als persoon en met mijn bedrijf, gun ik jou ook. 

The only way is up

Betrokkenheid

Naast het operationeel en strategisch ondersteunen van ondernemers, geef ik ook graag lezingen en workshops voor startende ondernemers en o.a. MBO studenten. En dan in het bijzonder de groep die eigenlijk nog geen idee weet wat ze willen worden over 5 of 10 jaar. 

Ik word ook regelmatig gevraagd door startende VA’s, businessclubs en diverse bladen om een interview of lezing te geven om mensen te inspireren en hen te vertellen over het ondernemerschap en mijn vakgebied in het bijzonder. 

Met collega-ondernemer / businesspartner Erica Harreman heb ik Flow Academy Nederland opgezet. Als (gecertificeerde) Persoonlijke Kracht Coaches helpen wij ondernemers weer hun bedrijf op de rit te krijgen na diverse situaties buiten hun invloedssfeer. Hier gebruiken wij de Persoonlijke Kracht Methodiek voor. Wij organiseren webinars en ons Flow Traject. 

Your Business Manager

Ik help ondernemers met het realiseren van de groei ambities.

Scroll naar top