** BLOG ** The only way is up! Mijn ‘oneliner’ tot in de eeuwigheid is dit jaar ontstaan. Ik vertel je waarom. Het einde van het jaar is in zicht, voor mij de tijd voor wat reflectie. Heel veel mensen in mijn omgeving, ondernemers en niet-ondernemers, zijn hier best veel mee bezig merk ik. Het jaar 2018 was voor mij nogal bijzonder. In het begin van het jaar, voortvloeiend uit de laatste 2 maanden van 2017, was ik mijn focus totaal kwijt. Ik wist echt niet meer welke kant ik op moest. Dit had ik een beetje aan mezelf te danken, want ik deed ALLES (en dus eigenlijk niets). Na een maand van overdenken wat te doen, nam ik het besluit met één van die initiatieven te stoppen. En dat voelde zo goed, een opluchting van hier tot Tokio. En nu verder… in maart kreeg ik een telefoontje van een ex-collega of ik eens wilde gaan praten over een opdracht bij een Rotterdams bedrijf. Ik ging, natuurlijk, had een afspraak om half 12 en om kwart over 12 was ik lid van het team! AAHH, superopdracht voor 3 maanden. Die opdracht was het begin van de herpositionering van SAAR. Want door die opdracht kreeg ik weer focus; hier ben ik goed in, het ondersteunen en ontzorgen van ondernemers/ondernemingen door er te zijn. Ik pakte in de tussentijd ook weer mijn netwerkactiviteiten op en maakte plannen voor de rest van het jaar. Het lukte! Mijn plan voor het laatste halfjaar van 2018 ging zoals ik wilde.
  • Ik liet een nieuwe website bouwen
  • De naam van mijn bedrijf heb ik veranderd naar SAAR. Business Organiser
  • Ik ben een, zeer aanwezige, social media strategie gaan opzetten
  • De hoe en wat van wie ik ben en wat ik doe duidelijker neergezet
Daarna ging ik vliegen! Alsof er een turbomotortje aan me vast zat :-). Ik ontmoette de echte, juiste mensen die mij nieuwe inzichten gaven en in mij geloofden, ik kreeg superleuke opdrachten, organiseerde gave netwerkevenementen die zeer goed werden bezocht. En ik genoot (en geniet) van elk moment, van elke waardevolle ontmoeting, van elke kans die me werd geboden. Ik was er weer… de nieuwe en verbeterde versie van mijzelf. Vandaag, 27 november 2018, kan ik echt zeggen dat ik ontzettend dankbaar ben voor alles wat mij is gegeven en gegund, dat ik gelukkig ben en trots ben op mezelf. Ik heb een partner die mij onvoorwaardelijk steunt, ik werk met en voor ontzettende leuke en inspirerende ondernemers, ik mag toffe projecten opzetten, ik BEN daar waar ik moet ZIJN.
Do what you have to do, to do what you want to do. (Denzel Washington)
Stop nooit met het volgen van je droom, hoe groot of klein deze ook is. Doe waar je blij van wordt en natuurlijk is het niet elke dag leuk en gezellig en moet je soms risico’s nemen en ga je soms op je ….. maar het is het meer dan waard! Trust me. Warme groet,

SAAR.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin het gesprek
Laat je een berichtje achter?
Hi, leuk dat je een berichtje stuurt. Waar kan ik je mee helpen?