Ja, natuurlijk is wat extra ondersteuning in je bedrijf ook wat voor jou! Voor ondernemers die al wat langer bezig zijn maar zelfs als je nog niet zo lang aan het ondernemen bent, kan het best zo zijn dat je liever wat werkzaamheden door een externe partij laat verzorgen zodat jij kan werken aan de opbouw en groei van je bedrijf. Maar ook extra handjes tijdens de vakantieperiodes zou fijn zijn of iemand die je inbox bijhoudt zodat je na een relaxte vakantie niet een week bezig bent om alles uit te zoeken, te lezen en te beantwoorden.

Ik ben nu 2,5 jaar bezig met mijn eigen bedrijf en besteed nu ook een aantal werkzaamheden uit. Toen ik begon, heb ik zelf mijn website gebouwd. Dat is prima, tot op zekere hoogte. Ik was er veel uren aan kwijt, vond het ook wel leuk om te doen en te ontdekken wat er allemaal mogelijk is in WordPress maar op een gegeven moment wilde ik sneller groeien en mijn focus verleggen dus toen werd het tijd een websitebouwer in te schakelen. Dat heb ik gedaan en het is een prachtige, krachtige website geworden.

Want dat is het! Uitproberen, uitproberen, uitproberen…. als je dat niet doet dan weet je het namelijk niet 🙂

Stappen zetten met je bedrijf én heel belangrijk ook stappen zetten in je eigen ontwikkeling. Op een gegeven moment voel je dat het KLOPT. Oké, je hebt een paar keer je neus gestoten maar zie dat als een leermoment. Ondernemen is risico’s nemen!

Dus, ja die ondersteuning kun je echt wel gebruiken. En dan ben ik er voor je; als jouw Personal of Virtual Assistant, secretaresse, projectondersteuner… you name it! Korte- en/of lange termijn, flexibel in uren en dagen.

sit back and relax and let me do the work!

Ik drink graag een kopje koffie met je om te bespreken wat ik voor jou en jouw bedrijf kan betekenen. Je kunt me bereiken op een aantal manieren: via mijn website www.businessorganiser.nl of per mail saar@businessorganiser.nl of telefonisch 06 – 266 53 553.

Warme groet,

Sandra Westein

Business Organiser voor elke ondernemer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin het gesprek
Laat je een berichtje achter?
Hi, leuk dat je een berichtje stuurt. Waar kan ik je mee helpen?