Op de allerheetste dag (rond de 40 graden), donderdag 25 juli 2019, bezochten wij, Katinka en Saar, de netwerkborrel “WestCord ThirstDays” in het WestCord Hotel in Delft. Deze netwerkborrel wordt elke laatste donderdag van de maand georganiseerd.

De airco stond gelukkig aan! Desondanks liepen de zweetparels langs je rug, maar dat mag de netwerkpret niet drukken natuurlijk. De drankjes en hapjes werden aangeboden door de locatie én parkeren is gratis… dat zijn al goede factoren! Zet daarbij ondernemers uit regio Delft, wij waren de enige Rotterdammers, en je hebt een gezellige netwerkborrel.

Op deze avond gaf Harrie Lamers, bekend van LinkedIn, een presentatie over…. LinkedIn! Interessant en vooral zeer waardevol voor ondernemers die nog niet veel met LinkedIn doen.

Harrie Lamers, Joel Junior, Katinka en Saar

Na de presentatie hebben we nog enkele zeer leuke gesprekken gehad, onder andere met 2 dames van de Gemeente Delft, zij ondersteunen dit soort initiatieven graag en dat is erg bewonderenswaardig. Het geeft weer net dat stukje extra waarde.

We zijn op deze borrel helemaal geen bekenden tegen gekomen, zouden dan toch de meeste ondernemers in eigen regio of woon- of werkomgeving netwerken? Rotterdam en Delft ligt hemelsbreed maar een paar kilometer van elkaar af maar blijkbaar is dat toch een brug te ver. Dat is toch best jammer, je hebt toch weer andere gesprekken, je kunt echt netwerken met onbekende ondernemers en wie weet kom je net jouw ideale klant daar tegen.

Conclusie: toch maar eens buiten de comfortable netwerkzone gaan kijken 🙂

Anyway, liters water en een paar uur later besloten we toch maar een hapje te gaan eten in het restaurant van het hotel. Dat gingen we buiten doen op het terras!!! Geen goed idee…. wat een hitte zeg (nog steeds 36 graden). Eigenwijs als wij zijn, bleven we zitten om onze salade en ons glas wijn (het water kwam onze neus uit en liep toch over onze rug) te nuttigen.

Het restaurant is ook een aanrader trouwens, goed eten en gezellige bediening. Wist je trouwens dat het WestCord Hotel is gebouwd in opdracht van Ikea (ligt er naast) en dat elke 3 jaar het gehele hotel opnieuw wordt ingericht met Ikea meubels en accessoires. Leuk weetje vond ik dat.

Onze volgende netwerkzomertoer-stop in de maand augustus is nog niet exact bekend, in ieder geval zijn we op dinsdag 27 augustus aanwezig bij Gewoon…. een netwerkborrel bij Grand Café Babbels in Schiedam (meld je ook even aan via de agenda van deze website). We houden je op de hoogte van de andere locaties.

We zien je snel.

Katinka en Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin het gesprek
Laat je een berichtje achter?
Hi, leuk dat je een berichtje stuurt. Waar kan ik je mee helpen?